Menu English

Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? En ben jij een enthousiaste collega die het onderwijsondersteunende proces zo goed en efficiënt mogelijk wil faciliteren? Dan is onderstaande vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als coördinator onderwijsondersteuning ben je breed en flexibel inzetbaar. Binnen deze functie verricht je diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden, zoals het inrichten van het examenprogramma, het aanmaken van cursussen in het geautomatiseerde systeem, het opstellen van correspondentie en het invoeren van de planning van docenten. Daarnaast zorg je voor de administratieve verwerking van bindende studieadviezen en los je diverse administratieve problemen op. Je controleert en verspreidt les-, en tentamenroosters en bent betrokken bij de organisatie van toetsweken en diploma-uitreikingen. Tenslotte signaleer je kansen en mogelijkheden en denk je mee om de onderwijsondersteunende processen nog beter in te richten.

Ben jij wie we zoeken?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega met een relevant hbo-diploma, die oplossingsgericht en accuraat te werk gaat. Jij bent een echte spin in het web als het gaat om administratieve, logistieke en organisatorische werkzaamheden. Jij staat stevig in je schoenen en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig, ondernemend, servicegericht en analytisch en hebt inzicht in werkprocessen en het continu verbeteren daarvan. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en gaat proactief te werk. Om de werkzaamheden goed uit te oefenen is het belangrijk dat jij voldoende vaardig bent in het werken met geautomatiseerde programma’s, waarbij ervaring met Word en Excel noodzakelijk is en ervaring met het studievoortgangprogramma Osiris een pré. Aangezien de werkzaamheden ook in de avond plaatsvinden ben je flexibel in werktijden.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een leuke en afwisselende baan in een professionele omgeving waar ruimte is voor  ontwikkeling. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met een mogelijkheid tot verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 3.091,78 en maximaal € 4.085,57 bruto per maand (schaal 8) bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling en stellen u in staat een goede balans te realiseren tussen werk en privé.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team en de opleiding

De Rotterdam Academy (RAc) bestaat 10 jaar en biedt 21 Associate degree-opleidingen (Ad) aan in diverse vakgebieden. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Het Ad-onderwijs heeft zich duidelijk gepositioneerd tussen niveau 4 (mbo) en niveau 6 (hbo-bachelor). De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam met behoud van de verantwoordelijkheid voor inhoud en kwaliteit bij de Hogeschool Rotterdam. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing.

Als coördinator onderwijsondersteuning maak je onderdeel uit van de afdeling bedrijfsbureau. Binnen het bedrijfsbureau zijn ongeveer 25 medewerkers werkzaam die diverse opleidingsondersteunende taken oppakken zoals studentadministratie, financiën, HRM en communicatie.

Locatie

De Rotterdam Academy is gehuisvest op het Museumpark 40 in Rotterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Informatie?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- en selectieprocedure, neem dan contact op met Adiaren Meulens, hoofd bedrijfsbureau via telefoon 010 794 5085

 Wil je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op ‘direct solliciteren’ onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae.

Sluitingstermijn vacature: 30-11-2023

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen