Menu English

AOS3R wil vanuit een grote diversiteit aan werkcontexten in een wederkerige samenwerkingsrelatie (aanstaande) leraren opleiden en professionaliseren met een sterke professionele identiteit, waarbij het onderzoekend handelen en leren van alle (aanstaande) leraren en pabo-docenten centraal staat.

De pabo en het Kenniscentrum Talentontwikkeling (KCTO) Hogeschool Rotterdam (HR) en de besturen Prokindscholengroep, BLICK (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) op onderwijs, de Hoeksche School, Nestas Scholengroep, Stichting Onderwijs Primair, Scholengroep Holland, Edumare en SOLambacht/SOPHIA zijn vanaf schooljaar 2020-2021 intensiever gaan samenwerken aan het opleiden van aanstaande leraren in Regio Rijnmond Rotterdam door een Aspirant Opleidingsschool te vormen (AOS3R).

Onder het motto ‘Samen overtreffen’ wil dit partnerschap zich de komende jaren ontwikkelen tot Opleidingsschool en hoogwaardig opleiden.

 

Partners


Documenten

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen