Menu English

Samen Opleiden

Instituut voor lerarenopleidingen
Toon:

Het Instituut voor Lerarenopleidingen (IvL) van Hogeschool Rotterdam biedt zowel de Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO) als Lerarenopleidingen Voortgezet onderwijs (VO) en Beroeps- en volwasseneneducatie (BVE) aan. Wij leiden competente leraren op voor het basisonderwijs en voor een groot aantal vakken op tweedegraads niveau in het voortgezet onderwijs en beroeps- en volwasseneneducatie. Tevens bieden wij de Master Leren en Innoveren, Jonge Kind en Taalbewust Leren aan. De samenwerking met het werkveld staat voorop. We leiden in een uitdagende en flexibele leeromgeving leraren op die beschikken over vakmanschap en meesterschap. We geven samen met het regionale onderwijs vorm aan betekenisvol onderwijs op maat, waarbij continu wordt gezocht naar verbondenheid met het werkveld.

Nieuws

Wat speelt er

 

  • Save the date: bekijk de bijeenkomsten 2023 - 2024
  • Nieuwe Programmamanager Samen Opleiden, Marloes van Bussel
    Dag, ik ben Marloes van Bussel en sinds 1 september werk ik als programmamanager Samen opleiden bij het IvL. Zonder praktijk kun je het vak van leraar niet leren. Het is hartstikke mooi dat het Samen opleiden inmiddels zo’n prominente rol heeft in de opleidingen. Graag ga ik de uitdaging aan om het nog verder te ontwikkelen om zo studenten nog beter voor te bereiden op hun baan in het onderwijs. Mocht je vragen hebben over Samen opleiden of een briljant idee, weet me dan te vinden! Dit kan op 06-81960417 of op m.p.f.van.bussel@hr.nl.

     

 

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen