Menu English

De afgelopen jaren hebben we al regelmatig samengewerkt met bedrijf in de regio Rotterdam - en ver daarbuiten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, laat u vooral inspireren! Wilt u zelf ook aan de slag met onze business professionals? Neem dan contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Praktijkpartner B&S vertelt over hoe het is om samen te werken met de  Rotterdam Business School, en wat hun ervaringen zijn. Hoe haalt B&S het beste uit de samenwerking met de studenten?

Rockboost en docenten van de Rotterdam Business School gaan samen in gesprek over hoe je het onderwijs kan laten aansluiten op een snel veranderende digitale wereld. Hoe bereid je studenten hierop voor, hoe zorg je dat afgestudeerden meteen goed aan de slag kunnen terwijl je nu nog niet weet hoe de arbeidsmarkt er over een paar jaar uit ziet? 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen