Menu English

Drs. Monique Vahedi Nikbakht-van de Sande

Promovenda Multidisciplinaire Zorgverlening

Monique is werkzaam als onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Voornamelijk binnen de onderzoekslijn Samenhang in Zorg en als kerndocent voor een dag per week verbonden aan de masteropleiding Advanced Nursing Practice van Hogeschool Rotterdam. Kenmerkend zijn haar strategisch inzicht, toekomstgerichtheid en verantwoordelijkheidsbesef.

Monique studeerde verpleegkunde en algemene sociale wetenschappen. Zij werkte jarenlang in de sector zorg als verpleegkundig dag-, avond- en nachthoofd, zorgmanager, beleidsmedewerker en als projectleider van diverse innovatieve projecten. Tegenwoordig is zij werkzaam als onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Voornamelijk binnen de onderzoekslijn Samenhang in Zorg en als kerndocent voor 1 dag per week verbonden aan de masteropleiding Advanced Nursing Practice van Hogeschool Rotterdam. Kenmerkend zijn haar strategisch inzicht, toekomstgerichtheid en verantwoordelijkheidsbesef.

Project(en)

Van Drs. Monique Vahedi Nikbakht-van de Sande

Publicatie(s)

Van Drs. Monique Vahedi Nikbakht-van de Sande
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen