Menu English

Dr. Toon Voorham

Onderzoeker

Toon Voorham werkt sinds 2006 in dienst van de Hogeschool Rotterdam en is sinds 2015 werkzaam als projectleider voor het EU-project Urban Health Centre.

Toon Voorham werkt sinds 2006 in dienst van Hogeschool Rotterdam. Eerst als lector Eerstelijnszorg bij de Kenniskring Gezonde Stad, daarna als lector Publieke Gezondheid en Verloskunde bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Vanaf 2015 is Toon Voorham projectleider voor het EU-project Urban Health Centres.

Projecten

Urban Health Centre project is een samenwerkingsproject tussen het Erasmus Medisch Centrum, Zorg op Noord, Kenniscentrum Zorginnovatie en vier ander steden in Europa (Rijeka, Manchester, Pallini, Valencia). Alle steden hebben hun eigen praktijkplaats en workpackage in dit project.

Nevenfunctie

Als voorzitter van Gezondheidscentrum Lijn2 werkt Toon Voorham aan het realiseren van een studenten leerplaats bij het gezondheidscentrum Lijn2.

Project(en)

Van Dr. Toon Voorham

Publicatie(s)

Van Dr. Toon Voorham
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen