Menu Zoeken English

Maryse Cnossen

Onderzoeker

In april 2019 is Maryse begonnen als kerndocent bij de Master Physician Assistant (uitstroomrichting klinisch verloskundige) en sinds 1 september 2019 is zij tevens werkzaam als onderzoeker bij het kenniscentrum. Zij is onderzoeker bij het Regionaal Leernetwerk Jeugd binnen het lectoraat Verloskunde & Geboortezorg van lector Hanneke Torij.

Maryse Cnossen is in 2012 (Cum Laude) afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Leiden. Nadat zij twee jaar als psycholoog en projectmedewerker heeft gewerkt, is zij begonnen aan een promotietraject bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. Hier heeft zij binnen een grootschalig Europees project (CENTER-TBI) onderzoek gedaan naar onderzoeksmethodologie, kwaliteit van zorg en uitkomsten bij patiënten met traumatisch hersenletsel. In 2017 promoveerde zij op het proefschrift ‘Outcome and comparative effectiveness in traumatic brain injury: A methodological perspective’. Na haar promotie heeft Maryse nog ruim een jaar als postdoc onderzoeker gewerkt bij het Erasmus MC, waarbij zij gedeeltelijk gedetacheerd heeft gewerkt voor de University of California. 

Betrokken opleidingen
Master Physician Assistant (uitstroomrichting klinische verloskunde): coach, docent binnen de wetenschappelijke leerlijn, coördinator psychosociale zorg en begeleiding, begeleider masterthesissen en literatuurstudies

Betrokken minors
Urban Health Project

Project(en)

Van Maryse Cnossen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen