Menu English

Verbinding met onderwijs

van lectoraat Arbeid en Gezondheid

Sinds 2005 is de minor Arbeid, Gezondheid en Welzijn betrokken bij het lectoraat. Hiervoor worden ook diverse colleges verzorgd en verder is het lectoraat betrokken bij een groot aantal minorprojecten. Daarnaast zijn er regelmatig afstudeerprojecten van Bachelor- of Master-opleidingen en is het lectoraat betrokken bij onderwijsontwikkeling op het gebied van Arbeid en Gezondheid in het major curriculum, met name bij de opleidingen Ergotherapie en Human Resource Management.

Begin 2019 is het Handboek Arbeid & Gezondheid verschenen. Hieraan heeft het lectoraat een grote bijdrage geleverd: de lector van dit lectoraat heeft in de redactie gezeten, een hoofdstuk over re-integratie (‘weer aan het werk’) geschreven en heeft bijgedragen aan een hoofdstuk over de spelers en organisaties op het terrein van Arbeid en Gezondheid.

Minors

van Hogeschool Rotterdam

Betrokken opleidingen

van Hogeschool Rotterdam
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen