Menu English

Monique Strijk

Promovenda Ouderbetrokkenheid bij loopbaanoriëntatie en begeleiding in het grootstedelijk VMBO

Monique Strijk (Msc) is socioloog en sinds 2011 docent Onderzoek en Maatschappijwetenschappen aan het Instituut voor Sociale opleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Ze is sinds september 2014 verbonden aan Kenniscentrum Talentontwikkeling waar zij promotieonderzoek doet. Naast het verzorgen van onderwijs is zij studieloopbaancoach en begeleider van bachelorproefstudenten. Strijk was eerder voorzitter van de curriculum commissie van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de onderzoekslijn binnen de opleiding MWD. Voor Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) was zij programmamedewerker Ouderbetrokkenheid, Ouders en loopbaanoriëntatie. 

Naast haar werkzaamheden bij de Hogeschool Rotterdam is Monique directeur bestuurslid van Stichting Steenstoep, een stichting die zich inzet voor de sociaal maatschappelijke ontwikkeling van mensen.

Project(en)

Van Monique Strijk

Publicatie(s)

Van Monique Strijk
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen