Menu Zoeken English

Monique Strijk

Promovenda Ouderbetrokkenheid bij loopbaanoriëntatie en begeleiding in het grootstedelijk VMBO

Monique Strijk (Msc) is socioloog en sinds 2011 docent Onderzoek en Maatschappijwetenschappen aan de Opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening van het Instituut voor Sociale opleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Ze is voorzitter van de curriculumcommissie MWD en sinds september 2014 verbonden aan Kenniscentrum Talentontwikkeling waar zij promotieonderzoek doet. Naast het verzorgen van hoor- en werkcolleges was zij studieloopbaancoach en begeleider van afstudeerstudenten. Strijk was eerder verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van de onderzoekslijn binnen de opleiding MWD. Ze droeg bij aan de visieontwikkeling rond onderzoek, ontwikkelde cursussen onderzoeksvaardigheden en integreerde onderzoek in verwante cursussen binnen het curriculum.

Voor Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) is zij programmamedewerker Ouderbetrokkenheid, Ouders en loopbaanoriëntatie. 

Naast haar werkzaamheden bij de Hogeschool Rotterdam is Monique directeur van Stichting Steenstoep, een stichting die zich inzet voor de sociaal maatschappelijke ontwikkeling van mensen.

Project(en)

Van Monique Strijk

Publicatie(s)

Van Monique Strijk

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen