Menu English

Elizabeth van Twist-Timmerije

Onderzoeker

Elizabeth van Twist is sinds 2009 betrokken geweest bij verschillende projecten en onderzoeken van Kenniscentrum Talentontwikkeling van de onderzoekslijn Inclusie. Sinds 2016 is zij werkzaam als projectleider bij de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid. Ze faciliteert, samen met collega docent-onderzoekers en coördinatoren, samenwerking in werkteams en richt haar aandacht op het van en met elkaar leren van betrokken professionals. Via de werkplaats is ze nauw betrokken bij het profiel Welzijn en Samenleving van de opleiding Social Work en de lectoraten Samenwerken met Ouders en Professionele Identiteit van de sociaal werker.

Achtergrond

Elizabeth is opgeleid als maatschappelijk werker en een generalist als het gaat om begeleiden van mensen evenals het leiden en uitvoeren van projecten. Zij is actief geweest als opbouwwerker in het werkveld van de regio Rotterdam en heeft verschillende (verander)projecten geleid. Elizabeth houdt van ontwikkelen en pionieren op creatieve en innovatieve wijze. Door de masteropleiding Leren en Innoveren kijkt zij met een ‘bril van leren’ naar alles om zich heen en heeft ze meer aandacht voor het schrijven en op andere manieren toegankelijk(er) maken en verspreiden van kennis.

Sinds juli 2016 werkt Elizabeth ook als onderzoeker bij het lectoraat Dynamiek van de Stad.

Volg Elizabeth van Twist

op social media

 LinkedIn

Project(en)

Van Elizabeth van Twist-Timmerije

Publicatie(s)

Van Elizabeth van Twist-Timmerije
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen