Menu English

Martijn Mulder

Hoofddocent

Martijn Mulder is hoofddocent bij de opleiding Leisure Management van Willem de Kooning Academie. Martijn is actief binnen het project Business Model Innovation in Creative Industries.

Daarbinnen voert Martijn onderzoek uit naar de sector van livemuziek. Binnen het door NWO en SIA-RAAK ondersteunde project Staging Popular Music werkt Martijn aan een promotieonderzoek op het gebied van popmuziek, festivalisering en publieksbeleving bij live-muziek. Het project is een samenwerking tussen Creating 010 en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Martijn is sinds 2006 werkzaam bij Hogeschool Rotterdam en sinds 2013 bij het Kenniscentrum Creating010. De afgelopen jaren heeft hij onderzoek gedaan naar de rol en waarde van leisure in de (binnen)stedelijke omgeving, de groei en ontwikkeling van de festivalmarkt, bezoekersbeleving in binnensteden, retail in binnensteden en de aantrekkelijkheid voor steden voor zowel bewoners als bezoekers.

Martijn is auteur van het basisboek ‘Leisure!’, is jurylid bij de Nationale Evenementenprijzen en is lid van de Adviescommissie van het stimuleringsfonds Brabant C.

Project(en)

Van Martijn Mulder

Publicatie(s)

Van Martijn Mulder