Menu English

Retailinnovatie in Rotterdam

Publicatiedatum: 01 september 2015

Retailinnovatie in Rotterdam beoogt de innovatiekracht van MKB retailbedrijven in de Rotterdamse binnenstad te versterken door concrete en toepasbare concepten en diensten te ontwikkelen, direct voor de retailers en voor de context waarin ze hun nering drijven: de Rotterdamse binnenstad.

Het project zal daarom ook interventies voorstellen die zijn gericht op innovatie van het Rotterdamse binnenstedelijke winkelgebied. Juist omdat ervaringsaspecten belangrijker worden voor het winkelend publiek, is de beleefde en ervaren kwaliteit van de binnenstedelijke omgeving een cruciaal onderdeel van de propositie van de daar gevestigde MKB winkeliers.

Een belangrijk doel is verder om studenten van verschillende opleidingen van de Hogeschool Rotterdam ervaring te laten opdoen met een multidisciplinaire aanpak van een complex en actueel praktijkprobleem (wicked problem) en tegelijkertijd praktijkgericht onderzoek en het onderwijs verder te ontwikkelen ten dienste van innovatie en ontwikkeling in Rotterdam.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen