Menu English

Minor Connect

Betere zorg voor en ondersteuning van personen met verward gedrag

Deze minor behandelt zeer actuele problematiek en laat de student kennis maken met interprofessionele samenwerkingen. Deze minor is geschikt voor studenten van de opleidingen Social Work, Verpleegkunde, Sociaal Juridische Dienstverlening en Integrale Veiligheidskunde van Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Inholland.

Voor het realiseren van een goede aanpak is het belangrijk dat professionals uit het medische, sociale, veiligheids- en welzijnsdomein samen optrekken. In deze minor leer studenten van verschillende opleidingen en afstudeerprofielen dan ook interprofessioneel samen te werken aan het oplossen van vraagstukken rond personen met verward gedrag. Ook ervaringsdeskundigen en professionals uit de praktijk zijn zeer nauw betrokken bij het onderwijs van de minor en bij de op te lossen vraagstukken. In het onderwijs wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk en leren studenten vaardigheden die zij nodig hebben in de praktijk. Daarnaast wordt er specifiek aandacht besteed aan diversiteit.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen