Menu Zoeken English

Openbare les Erna Hooghiemstra

10 november 2022

Op donderdag 10 november houdt Erna Hooghiemstra haar openbare les ‘Renovatie van het Sociale’ over sociale innovatie bij het versterken van sociaal weefsel in de stad. Wat is de cruciale rol van sociaal werk daarbij? Hoe komen we samen verder? Je bent van harte uitgenodigd om de openbare les bij te wonen.

In deze openbare les gaat Erna in op 'sociale samenhang'. Het is in haar ogen een van de meest urgente vraagstukken van deze tijd. Zeker in de grote steden, ook in Rotterdam, zijn zorgen over zwakker wordende verbindingen tussen mensen. Het sociaal weefsel is aan erosie onderhevig. Terwijl de overheid hiermee worstelt, gonst het tegelijkertijd van de initiatieven van de bewoners zelf. Juist sociaal werkers en juist sociaal innovatieve oplossingen kunnen van grote meerwaarde zijn bij het versterken van het sociale.

Details

Datum Donderdag 10 november 2022
Tijd 15:00 -16:30 uur
Locatie KINO Rotterdam
Gouvernestraat 129-133, 3014 PM Rotterdam
  Op de openbare les pagina: www.hr.nl/OpenbarelesErnaHooghiemstra tref je de meest actuele informatie.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen