Menu English

Voor onze opleiding elektrotechniek zijn we op zoek naar een electrical power engineer met interesse voor het onderwijs! Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team dat de nieuwe generatie powertechnici opleidt? Dan is deze vacature voor jou. 

Wat ga je doen? 

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de leerlijn electrical power engineering binnen de opleiding elektrotechniek. Naast het lesgeven begeleid en coach je onze studenten en bereidt hen zo voor op hun toekomst in electrical power engineering. Je krijgt ruimte om de lessen en projecten te verrijken met jouw ideeën en praktijkervaring. Kennis toepassen in de praktijk staat centraal, zoals bij de onderzoeksprojecten waar je een bijdrage aan gaat leveren. Klik gerust op deze link voor meer informatie over de opleiding en de lessen Voltijd bachelor opleiding Elektrotechniek - Hogeschool Rotterdam

Je werkt samen met je collega’s en studenten aan innovatieve, duurzame oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Je begeleidt studenten bij projecten, maar er is zeker ook ruimte om zelf praktijkonderzoek te doen bijvoorbeeld rondom de energietransitie. Als docent bij ons krijg je bovendien volop mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling, afhankelijk van je interesse en ambities. 

Wat we jou bieden:  

  • Contract voor 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging                              
  • Salaris minimaal € 3.896,33 en maximaal € 5.936,77 bruto per maand (schaal 11) bij een volledig dienstverband
  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering 
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden 
  • Aantrekkelijke pensioenregeling (ABP) 

Het team en de opleiding: 

De opleiding Elektrotechniek bestaat uit een compact, hecht team met een diversiteit in leeftijd, achtergrond en opleiding. Samen combineren wij onze liefde voor onderwijs en techniek met een pragmatische instelling. De sfeer is informeel en laagdrempelig; studenten lopen gemakkelijk bij ons binnen. Wat ons drijft, is het contact met onze ruim 300 studenten. Met elkaar vinden we steeds weer nieuwe manieren om ze te enthousiasmeren. Kom jij dit topteam versterken? 

Ben jij wie we zoeken? 

Voor alle duidelijkheid… leservaring is geen noodzaak. Als startende docent krijg je een inwerk- en coachingstraject. Belangrijker is, dat je op een inspirerende manier de fascinerende wereld van electrical power engineering wilt overdragen aan onze studenten; zij gaan straks de maatschappij en industrie vernieuwen. Samen met je collega’s maak je ons onderwijs toekomstbestendig voor een wereld waarin het belang van elektrotechniek groeit. We vinden het wel belangrijk dat je jezelf in onderstaande punten herkent: 

  • Minimaal twee jaar ervaring in het werkveld  
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding elektrotechniek 
  • Affiniteit met onderwijs aan jonge mensen 
  • Teamspeler 
  • Zelfsturend 


Spreekt deze vacature je aan maar twijfel je of deze baan bij je past of andersom? Neem dan gerust contact op met onze recruiter, Jean-Paul Weber, via mail: j.weber@hr.nl of 06-11-330-645. 

Hogeschool Rotterdam als werkgever 

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. We zijn één van de grotere hogescholen uit de Randstad, de tweede hogeschool van Nederland en we willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. 

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. Daar houden wij rekening mee tijdens de selectieprocedure. 

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. 

Locatie 

Je gaat werken op de locatie Academieplein, gelegen tussen metrostations Coolhaven en Dijkzigt en op loopafstand van het centrum van Rotterdam.  

Vragen? Neem contact op met onze recruiter Jean-Paul Weber via 0611 330 645 of j.weber@hr.nl. Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Paul Fogarty, hogeschooldocent electrical power engineering via  p.fogarty@hr.nl 

Wil je solliciteren?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen