Menu English

Biologie draait om méér dan bloemetjes en bijtjes

Als leraar biologie doe je veel meer dan uitleggen hoe de mens in elkaar steekt. Biologie is namelijk overal. Dagelijks zie je overal verschijnselen die te maken hebben met biologie, als je maar goed kijkt. Als leraar biologie maak jij leerlingen nieuwsgierig naar de levende wereld om ons heen. Je voert samen experimenten uit die antwoord geven op belangrijke vragen en leert leerlingen scherp waarnemen en kritisch denken.

Wij stomen je klaar voor het echte werk

Om leraar biologie te worden heb je uiteenlopende skills nodig, naast kennis van het vak. Hoe houd je de aandacht vast? Hoe wek je abstracte concepten tot leven? Hoe ga je om met de dynamiek van een klas? Wij helpen je hierbij. Door praktijk met theorie te combineren, veel samen te werken en je intensief te begeleiden. We helpen je ontdekken wat jij wilt bereiken met leerlingen. En bouwen aan je zelfvertrouwen om dat op jouw manier vorm te geven.

Stel je vragen aan één van onze studenten

Zij vinden het leuk om jou te helpen!

Op de sociale kanalen laten studenten van de opleiding zien hoe hun leven als student eruit ziet. Onze online ambassadeurs komen uit diverse klassen en leerjaren. Iedere student deelt wat hem bezig houdt en beantwoordt ook jouw vragen over de opleiding.

Instagram Lerarenopleidingen exacte vakken

Proef de sfeer van de Lerarenopleidingen Exacte vakken en bekijk de foto's en video's van de studenten

Stel je vraag via Instagram

Pien, eerstejaarsstudent Lerarenopleiding Biologie

Een studiekeuze maken vond ik ook best lastig. Ik zit bij deze opleiding helemaal op mijn plek en dat komt vooral omdat ik veel informatie heb gevraagd aan studenten van deze opleiding. Ik zou jou nu ook graag willen helpen! Schroom niet en stel je vragen, dit kan via mijn instagramaccount.

 

Stel je vraag via Instagram

Wat zeggen studenten over de opleiding?

β€˜De opleiding geeft je zelfvertrouwen om voor een klas te gaan staan.’

Meryem, derdejaars Biologie

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Lees verder

Geïnteresseerd in andere opleidingen?

πŸͺ

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen