Menu
  English

  EAS zoekt docenten

  Het Instituut voor Engineering & Applied Science (EAS) biedt met zeven opleidingen technisch onderwijs aan ruim 2000 studenten en heeft zich ontwikkeld als hét onderwijsinstituut voor techniek in de Rotterdamse regio.

  Toon:

  Informeer naar de mogelijkheden bij Ineke Blok, Management Assistent EAS: 010 - 794 4824 of recruitment@hr.nl

  Nieuwsgierig geworden naar het docentenvak bij EAS? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en bespreek de mogelijkheden binnen ons instituut. 

  Heb je vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon zoals vermeld bij de vacature.

  Geen geschikte vacature? Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Stuur je cv en motivatie voor een loopbaan bij EAS naar recruitment@hr.nl

  Maak kennis met de EAS-opleidingen. Kom langs op een open dag of avond.

  Carrièreavond 'docent in het hbo'

  Nieuwsgierig geworden naar het docentenvak bij EAS? Kom dan naar de carrièreavond docent in het hbo op 16 februari. Je kunt altijd contact opnemen voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden binnen ons instituut te bespreken.

  Locatie

  Neem vanaf Rotterdam Centraal Station metrolijn D richting De Akkers of E richting Slinge. Op station Beurs stap je over op de A, B of C lijn richting Schiedam Centrum. Stap uit bij halte Coolhaven, neem de linker uitgang, sla linksaf bij het verlaten van het metrostation en loop 300 meter rechtdoor.
  Foto van locatie Locatie

  Academieplein

  G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam