Menu
English

EAS zoekt docenten

Het Instituut voor Engineering & Applied Science (EAS) biedt met zeven opleidingen technisch onderwijs aan ruim 2000 studenten en heeft zich ontwikkeld als hét onderwijsinstituut voor techniek in de Rotterdamse regio.

Toon:

EAS is een inspirerende werkomgeving voor ingenieurs die als geen ander begrijpen waar de wereld van vandaag én morgen op zit te wachten: slimme en duurzame oplossingen.

De ontwikkeling van de kenniscentra is belangrijk bij het bepalen van de strategische richting van het onderwijs.

Hierin staan de maatschappelijk relevante kernthema's duurzaamheid en innovatie centraal.

Deze thema's zijn zichtbaar in ons samenhangend spectrum van opleidingen, praktijkopdrachten en -projecten, minors, het honoursprogramma en onderzoeksprojecten.

Belangrijke ontwikkelingen zijn het toenemend aantal structurele samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven en de samenwerking met RDM Rotterdam. Deze bieden volop perspectief en kansen om de positie van het technisch onderwijs te versterken.

De opleidingen

Engineering opleidingen

Applied Science opleidingen

Zorgplein

De hogeschool heeft met het Zorgplein een fysieke locatie tot haar beschikking waar studenten, praktijkmensen en onderzoekers samen kunnen werken aan innovatieve oplossingen voor vraagstukken in de gezondheidszorg.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen