Menu
English

EAS zoekt docenten

Het Instituut voor Engineering & Applied Science (EAS) biedt met zeven opleidingen technisch onderwijs aan ruim 2000 studenten en heeft zich ontwikkeld als hét onderwijsinstituut voor techniek in de Rotterdamse regio.

Toon:

Praktijk, onderzoek en samenwerking met het Rotterdamse werkveld zijn belangrijke ingrediënten voor ons onderwijs. En onze docenten zijn belangrijke schakels in de verbinding hiervan. Afhankelijk van de docentfunctie, en in overleg met de opleidingsmanager, houd je je als docent ook bezig met onderzoeksactiviteiten. Al dan niet samen met studenten en lectoren van de kenniscentra.

Hogeschool Rotterdam besteedt veel aandacht aan twee thema's die het profiel van de stad domineren: 'Haven' en 'Zuid'.

Projectvoorbeelden

Opleidingen van EAS streven naar onderwijs dat naadloos aansluit op relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Door in ons onderwijs samen te werken met verschillende partners, integreren we ontwikkelingen in de branche in ons onderwijs. Onze studenten werken aan praktische, realistische opdrachten en dragen verrassende, nieuwe ideeën aan bij het bedrijfsleven. Een win-winsituatie.

Voorbeelden van projecten in het portfolio van de technische opleidingen zie je hieronder.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen