Menu English

Opleidingsschool Boss po wil in een wederkerige samenwerkingsrelatie leerkrachten opleiden en professionaliseren die in de uitdagende en diverse Rotterdamse context voor alle leerlingen een optimale leeromgeving creëren, en blijvend onderzoekend intentioneel handelen en ontwikkelen.

Pabo Hogeschool Rotterdam (HR), Kenniscentrum Talentontwikkeling (KCTO) HR, stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR), Wijzer in Opvang & Onderwijs (Wijzer), Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden (OZHW), Stichting Primo Schiedam, St. Jozefschool (SIKO) werken hierin intensief samen. Boss po is daarmee niet alleen een kweekvijver voor aanstaande leerkrachten binnen de Opleidingsschool, maar ook binnen de stadsregio Rotterdam. Met het groeiende lerarentekort in Rotterdam en nabije gemeenten is een aanzienlijke groep leerkrachten nodig die met hart en ziel willen bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen op de Rotterdamse scholen. Op de Opleidingsschool Boss po worden zij bekend gemaakt met en opgeleid in de grootstedelijke regio Rotterdam en haar context, met al haar diversiteit en complexiteit. Dit maakt leerkrachten die op onze Opleidingsschool zijn opgeleid, stevige professionals met voelhorens voor de complexiteit van de onderwijscontext, die de handen uit de mouwen kunnen steken voor de toekomst van onze leerlingen.

 
OS BOSS PO Magazine 

 


Partners


Documenten

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen