Menu English

Roland Nijssen tijdelijke vervanging van Hannah als Opgavemanager Gebouwde Omgeving

Profilering & Positionering

Roland Nijssen vervangt Hannah Beljaars-Frederiks als opgavemanager tijdens haar zwangerschapsverlof. In deze rol neemt hij tijdelijk het stokje van haar over bij het ontwikkelen van innovatieve en impactvolle onderwijsprogramma's die, de complexe maatschappelijke opgaven waar we voor staan aanpakken. Deze onderwijsprogramma's worden samen met een team van (hoofd)docenten uit de verschillende opleidingen van IGO, lectoren en Lisette van Leemput (procesbegeleider bij de IGOvationHUB) ontwikkeld. Er zal tevens nauw samengewerkt worden met studenten en samenwerkingspartners uit het werkveld en waar gewenst met een bredere groep docenten en lectoren.

De belangrijkste opdracht

Een belangrijke opdracht voor het team is de doorontwikkeling van het onderwijsaanbod, het inrichten van de leerwerkgemeenschappen rondom de opgaven uit de IGOvisie en het ontwikkelen van de kennisontwikkelagenda. De rol van de opgavemanager is om dit geheel te coördineren.

Procesbegeleider IGOvationHUB

Lisette van Leemput is vanuit de IGOvationHUB aangesloten als procesbegeleider. Zij is verantwoordelijk voor het beleidsmatige deel en het inrichten van het proces om te komen tot leerwerkgemeenschappen en de kennisontwikkelagenda. Denk hierbij aan het structureren van de voortgang, afstemming met verschillende stakeholders en het bedenken van creatieve sessies.

Team samenstellen

De eerste stap die nu genomen wordt is het opstellen van een toegewijd team, dat samen het uitvoeringsplan gaat opstellen. Wil jij hier betrokken bij zijn, wil je meer weten of heb je een goed idee? Spreek Roland of Lisette dan aan!

Meedenken

Wil je meedenken met het proces? Mail dan naar igo-koalwg@hr.nl of kom langs op ons spreekuur. Hier kun je met ons van gedachte wisselen, vragen stellen of input geven op het proces. Het spreekuur vindt elke woensdag plaats van 15.30 tot 16.30 uur. Laat vooraf even per e-mail weten of je komt.  

11 september 2023

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen