Menu English

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Het instituut richt zich op bouw en (ordening) van de omgeving en verbindt zich aan vraagstukken rond duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden.

Toon:

De opleidingen hebben een sterke binding met elkaar (net als in de praktijk) en werken daarom zowel organisatorisch als wel onderwijsinhoudelijk samen. Deze combinatie van bachelor- en masteropleidingen en het kenniscentrum als onderzoekslocatie, maakt dit instituut aantrekkelijk voor diverse samenwerkingsverbanden.

De praktijk is complex, gevarieerd en voortdurend in beweging. De samenwerking tussen beroepen is heel belangrijk en dat maakt een multidisciplinaire probleemaanpak in de opleidingen in onze visie dus ook noodzakelijk. Om tot succesvolle oplossingen te komen, wordt gewerkt in projectgroepen met studenten uit verschillende opleidingen. Hiermee kunnen studenten, docenten en lectoren bijdragen aan grootstedelijke en regionale projecten in Rotterdam en omgeving, maar ook op nationaal en internationaal niveau.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen