Menu English

Wilma van Esch

Docent Master Jonge Kind

De wereld van onderwijs en opvoeding van het jonge kind is complex. Er zijn geen instant oplossingen voorhanden, voor alles wat urgent lijkt. Ik gun masterstudenten creativiteit, ademruimte en een breder perspectief om te onderzoeken wat effect kan hebben op een gezonde en veerkrachtige ontwikkeling van jonge kinderen.

Gesprekken, relaties, verbinding en onderzoek is wat we nodig hebben.

Jonge kinderen zijn raakbaar, niet maakbaar. En dat geldt ook voor ons. Ik heb zin om een bijdrage te leveren aan het (her)ontdekken van je deskundigheid, het prikkelen van je nieuwsgierigheid en onderzoekende houding. Om de wereld voor onze kinderen een veilige, mooie plek te laten zijn. Een stevig fundament voor hun toekomst. En die van ons!

Mijn expertise heb ik in de afgelopen 35 jaar opgedaan in kinderopvang, basisonderwijs, hbo en recentelijk ook wo. Als leidinggevende, procesbegeleider en docent. Welbevinden en betrokken staan centraal in mijn werk. Ontwikkeling zien en waarderen van kinderen, studenten en professionals is wat me drijft en iedere keer weer verrast en inspireert.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen