Menu English

Toelatingseisen naar opleiding:

  1. Je beschikt over een hbo-getuigschrift van: de pabo, social work of een tweedegraadslerarenopleiding of je beschikt over een sociaal maatschappelijk hbo-getuigschrift of je beschikt over een Wetenschappelijk Onderwijs bachelor met pedagogisch getuigschrift.
  2. Je bent niet in het bezit van een hbo-getuigschrift? Dan zal er een toelatingsonderzoek -die voor rekening is voor de kandidaat- door het assessmentbureau van Hogeschool Rotterdam afgenomen worden zodat je kunt aantonen dat je op hbo-niveau denkt en functioneert binnen het educatieve domein. Je kunt de offerte aanvragen bij ivl-assessmentcentrum@hr.nlLet op: Je kunt je voor 1 mei 2023 voor deze procedure aanmelden.
  3. De voertaal is Nederlands. Je hebt echter voldoende kennis van de Engelse taal om Engelse literatuur te bestuderen.

Toelatingseisen naar werk:

  1. Je stemt met de leidinggevende af dat de werkplek voldoet aan de eisen: voldoende studietijd, mogelijkheid tot onderzoek, ondersteuning door leiding en collega’s.
  2. Je bent minimaal 2 jaar werkzaam in een educatieve setting (onderwijs, kinderopvang, sociaal domein). Mocht dit niet zo zijn, dan geeft je leidinggevende aan, dat er voldoende vertrouwen is dat jij de rol van participatief actieonderzoeker binnen je team kan oppakken. 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen