Menu English

Aanmeldprocedure

Hoe meld je je aan?

Let op! Deze opleiding is nog in aanvraag bij de NVAO. Hogeschool Rotterdam heeft de intentie om in september 2023 van start te gaan met de opleiding. 

Aanmelden via Studielink is op dit moment nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer het zover is, laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Dan houden we je op de hoogte.

Ja, houd mij op de hoogte

Online registreren voor het event.


Matchingsavond en intakegesprek

Voordat je bij ons start met de master willen we graag kennis met je maken en je een doorkijkje geven wat er van je verwacht wordt als je aan deze master start. We doen dit tijdens een matchingsavond (je hebt dan de mogelijkheid om kennis te maken met medestudenten en docenten van de master) en een intakegesprek (hierin bekijken we of de inhoud van de opleiding en jouw verwachtingen met elkaar overeenkomen). Deze check is verplicht om je inschrijving definitief te maken.

Het intakegesprek vindt telefonisch of digitaal plaats. Na inschrijving via Studielink  ontvang je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen