Natuurkunde draait om méér dan Newton

Is de Lerarenopleiding Natuurkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Kom in contact met onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Ik hoop dat leerlingen met eenzelfde achtergrond als ik zich aan mij kunnen spiegelen. Dat had ik vroeger niet.’

Fatima, tweedejaars natuurkunde

‘Tijdens drama doen we rollenspellen om bepaalde situaties in de klas na te bootsen.’

Satisa, tweedejaars natuurkunde

‘Ik wil iets kunnen betekenen voor een ander, natuurkunde is daar het middel voor.’

Sophie, tweedejaars natuurkunde

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Geïnteresseerd in andere opleidingen?