Natuurkunde draait om méér dan Newton

Is de Lerarenopleiding Natuurkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Ik hoop dat leerlingen met eenzelfde achtergrond als ik zich aan mij kunnen spiegelen. Dat had ik vroeger niet.’

Fatima, tweedejaars natuurkunde

‘Tijdens drama doen we rollenspellen om bepaalde situaties in de klas na te bootsen.’

Satisa, tweedejaars natuurkunde

‘Ik wil iets kunnen betekenen voor een ander, natuurkunde is daar het middel voor.’

Sophie, tweedejaars natuurkunde

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Geïnteresseerd in andere opleidingen?