Frans draait om méér dan le of la

Is de Lerarenopleiding Frans de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

In gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Ik luisterde veel naar Franse muziek, keek veel Franse films. Zo is de passie voor Frans ontstaan.’

Max, tweedejaars Frans

'Ik heb een onwijze talenknobbel, daar moest ik wat mee doen.’

Alecsandra, tweedejaars Frans

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Geïnteresseerd in andere opleidingen?