Frans draait om méér dan le of la

Is de Lerarenopleiding Frans de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Ik luisterde veel naar Franse muziek, keek veel Franse films. Zo is de passie voor Frans ontstaan.’

Max, tweedejaars Frans

'Ik heb een onwijze talenknobbel, daar moest ik wat mee doen.’

Alecsandra, tweedejaars Frans

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Geïnteresseerd in andere opleidingen?