Menu English

Biologie draait om meer dan celdeling of DNA

Is de Lerarenopleiding Biologie de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool. 

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Meeloopdag

Kom bij ons langs

Wil je een keer meelopen met de lerarenopleiding Biologie? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Judith Siemelink. Er wordt contact met je opgenomen om een dag en tijdstip in te plannen.

Mail ons

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘De opleiding geeft je zelfvertrouwen om voor een klas te gaan staan.’

Meryem, derdejaars Biologie

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Lees verder

Rondleiding op locatie Museumpark

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Talha zijn vijf favoriete plekken zien op locatie Museumpark. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

Geïnteresseerd in andere opleidingen?

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen