Menu Zoeken English

Biologie draait om meer dan celdeling of DNA

Als leraar biologie doe je veel meer dan uitleggen hoe de mens in elkaar steekt. Biologie is namelijk overal. Dagelijks zie je overal verschijnselen die te maken hebben met biologie, als je maar goed kijkt. Als leraar biologie maak jij leerlingen nieuwsgierig naar de levende wereld om ons heen. Je voert samen experimenten uit die antwoord geven op belangrijke vragen en leert leerlingen scherp waarnemen en kritisch denken.

Wij stomen je klaar voor het echte werk

Om leraar biologie te worden heb je uiteenlopende skills nodig, naast kennis van het vak. Hoe houd je de aandacht vast? Hoe wek je abstracte concepten tot leven? Hoe ga je om met de dynamiek van een klas? Wij helpen je hierbij. Door praktijk met theorie te combineren, veel samen te werken en je intensief te begeleiden. We helpen je ontdekken wat jij wilt bereiken met leerlingen. En bouwen aan je zelfvertrouwen om dat op jouw manier vorm te geven.

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘De opleiding geeft je zelfvertrouwen om voor een klas te gaan staan.’

Meryem, derdejaars Biologie

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Lees verder

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark laagbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark laagbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen

Geïnteresseerd in andere opleidingen?

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen