Duits draait om méér dan naamvallen

Is de Lerarenopleiding Duits de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Als je middelbare scholieren lesgeeft, ben je ook aan het opvoeden. Heel bijzonder eigenlijk.’

Jordi, tweedejaars Duits

Als onderdeel van een les hebben we een escape room gebouwd. Gaaf toch?!

Cindy, tweedejaars Duits

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Geïnteresseerd in andere opleidingen?