Duits draait om méér dan naamvallen

Is de Lerarenopleiding Duits de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

In gesprek met de opleiding

Kies je moment en meld je aan

Wat zeggen studenten over de opleiding?

‘Als je middelbare scholieren lesgeeft, ben je ook aan het opvoeden. Heel bijzonder eigenlijk.’

Jordi, tweedejaars Duits

Als onderdeel van een les hebben we een escape room gebouwd. Gaaf toch?!

Cindy, tweedejaars Duits

De opleiding in harde cijfers

Wil je weten wat voor cijfer studenten de opleiding geven? Hoe de opleding precies is opgebouwd? Hier staat alles op een rij.

Geïnteresseerd in andere opleidingen?