Open dag Commerciële Economie | Global Marketing & Sales

Voltijd Bachelor

Is Commerciële Economie | Global Marketing & Sales de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Meer informatie over de opleiding Commerciële Economie | Global Marketing & Sales

Commerciële Economie | De community’s
Maak kennis met de verschillende community’s van de opleiding Commerciële Economie van HR Business School!

Blik op de opleiding vanuit het werkveld

Een van onze praktijkpartners aan het woord

Praktijkpartner B&S aan het woord
Bekijk hier de ervaringen vanuit het werkveld!