Menu English

Medical Delta Living Lab Better In Better Out

Publicatiedatum: 08 januari 2021

Hoe fitter iemand een behandeltraject tegen kanker ingaat, hoe groter de kans op sneller herstel. Het loont daarom om te onderzoeken welke levensstijl-interventies het meest effectief zijn voor patiënten met kanker.

Toon:

Introductie

Medical Delta Living Lab Better In Better Out richt zich op het onderzoeken en ontwikkelen van e-health toepassingen en technologieën die de fitheid van kankerpatiënten verbeteren.

Hoe een patiënt zichzelf zo fit mogelijk kan krijgen en houden, hangt van vele factoren af, zoals de levensstijl, de individuele behoeften en de mogelijkheden bij zorgprofessionals en mantelzorgers. Samenwerking in de zorgketen is daarin belangrijk. In ziekenhuizen bijvoorbeeld, zijn uiteenlopende zorgprofessionals zoals verpleegkundigen, diëtisten en fysiotherapeuten betrokken bij het fit krijgen en houden van patiënten met kanker. Dat vraagt om goede onderlinge afstemming tussen patiënt en zorgprofessionals. Medical Delta Living Lab Better In Better Out ontwikkelt samen met hen een integraal levensstijlprogramma waarmee de zorgprofessionals hun patiënten goed kunnen begeleiden.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen