Implementatie van beter samenwerken met ouders

Het vormgeven van verbetertrajecten in de school

Voor basis- en voortgezetonderwijs en het mbo

Als school of als organisatie in het sociaal domein aan de slag met De Gereedschapskist? Op deze pagina de middelen om te hiermee starten. Middels de succesfactoren en quickscans is de huidige situatie in kaart te brengen. De gids voor beter samenwerken met ouders geeft een overzicht  van kennis, materiaal en ondersteuning om plannen te maken  alle mogelijkheden in Rotterdam, maar is ook daarbuiten van toepassing. In het Gereedschap Leren van elkaar tips over hoe het docententeam gezamelijk kan professionaliseren door van elkaar te leren middels een aantal professionaliseringsactiviteiten.

Succesfactoren

Succesfactoren voor leraren

Uitgangspunten van de gereedschapskist voor leraren in het basis- en het voortgezet onderwijs en het mbo.

Download de pdf

Succesfactoren voor professionals in het sociale domein

Uitgangspunten van de gereedschapskist voor professionals in het sociale domein.

Quickscans

Quickscan voor basisonderwijs

Bedoeld om de stand van zaken in de samenwerking met ouders in school in beeld te krijgen.

Quickscan voor voortgezet onderwijs

Quickscan voor het mbo