Menu English

De ontwikkeling van M4H

Merwe-Vierhavens (M4H) transformeert van een oud havengebied naar een levendige stadswijk. Al sinds 2014 zijn CoE HRTech (destijds Kenniscentrum Duurzame HavenStad) en het onderwijs vanuit het Instituut voor de Gebouwde Omgeving nauw betrokken bij de ontwikkeling van dit gebied.

Toon:

“Dit gebied ontwikkelt zich heel langzaam en het is heel fijn dat ik me daar langer in kan vastbijten, terwijl studenten met hun denkkracht steeds ook een rol kunnen spelen.”
Gert-Joost Peek, lector Gebiedsontwikkeling en Transitiemanagement

Al bijna tien jaar denken en werken onze studenten en onderzoekers mee met eerst de strategie- en planvorming en nu met de verdere uitwerking en uitvoering van de gebiedsontwikkeling. Dit resulteert in (afstudeer)stages, minoropdrachten, onderzoeksprojecten én promotieonderzoeken.

In een interview in Profielen vertellen Gert-Joost Peek en David ter Avest over M4H als ‘onderzoeks- en onderwijsparel’.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen