Menu English

Dr. Janet Been-Dahmen

Post-doc onderzoeker

Janet studeerde in 2008 af als verpleegkundige aan Hogeschool Rotterdam. Vervolgens heeft ze haar baan als verpleegkundige in de kinder- en jeugdpsychiatrie gecombineerd met de studie Verplegingswetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2012 was Janet werkzaam als junior onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Sinds 2018 is ze senior onderzoeker.

Promotieonderzoek

Het promotieonderzoek maakt deel uit van het onderzoeksprogramma NURSE-CC (Rotterdam Consortium for NUrsing Research into Self-management and Empowerment in Chronic Care). Binnen dit gezamenlijke onderzoeksprogramma van Hogeschool Rotterdam, Erasmus MC en het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg (iBMG) van de Erasmus Universiteit willen we twee doelen bereiken:

  1. Het verstekken van (de effectiviteit van) zelfmanagementondersteuning door verpleegkundigen aan mensen met chronische aandoeningen;
  2. Het verbeteren van de competenties van verpleegkundigen en van het verpleegkundig onderwijs op dit terrein.

Onderzoeksvraag promotieonderzoek:

'Wat is de effectiviteit van het geselecteerde programma met verpleegkundige interventies voor zelfmanagementondersteuning bij pati├źnten met diverse chronische aandoeningen?'

Project(en)

Van Dr. Janet Been-Dahmen

Publicatie(s)

Van Dr. Janet Been-Dahmen
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen