Menu English

Nadine Groenenboom-Jongenotter

Docent-onderzoeker

Naast haar werk als docent Verpleegkunde is Nadine verbonden als docent-onderzoeker bij Kenniscentrum voor Zorginnovatie. Samen met dr. Susanne van Hooft doet ze onderzoek naar ‘Rolmodellen voor Zelfmanagementondersteuning’. Dit onderzoek richt zich op de goede voorbeelden van zelfmanagementondersteuning die er in de praktijk zijn: Hoe kunnen deze goede voorbeelden studenten inspireren en helpen zelfmanagementondersteuning in de praktijk toe te passen?

Nadine is zelf in 2007 afgestudeerd bij de hbo-V van de Hogeschool Rotterdam. Zij heeft ruime werkervaring opgedaan als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, specifiek in de neurologie. In 2017 heeft zij de masteropleiding Zorgmanagement aan de Erasmus School of Health Policy and Management afgerond. Haar thesisonderzoek richtte zich op zorgnetwerken in de dementiezorg.

Volg Nadine Groenenboom-Jongenotter

op social media

 LinkedIn

 

Project(en)

Van Nadine Groenenboom-Jongenotter
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen