Menu English

Jikke Gramser

Onderzoeker

Jikke Gramser is verbonden als onderzoeker binnen het lectoraat ‘Complexe Pijn’ van Kenniscentrum Zorginnovatie. Zij doet hier onderzoek naar de wijze waarop mensen met chronische, complexe, pijn begrippen als ‘autonomie’ en ‘sociale inclusie’ concreet in hun dagelijks leven ervaren. Jikke is naast de projectleider van dit onderzoek betrokken bij andere projecten binnen het lectoraat.

Het onderzoek waar Jikke betrokken bij is wordt samen met studenten van masteropleidingen opgezet en uitgevoerd en wordt naar verwachting in het najaar van 2023 afgerond. Het is de verwachting dat dit eerste onderzoek daarna zal worden uitgebreid. 

Achtergrond

Jikke Gramser is in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na haar afstuderen heeft zij op diverse plekken ervaring opgedaan als fysiotherapeut. Sinds 2015 werkt zij in een eerstelijnspraktijk voor Fysiotherapie in Eindhoven. Om haar kennis te verbreden heeft zij manuele therapie gestudeerd en heeft zij recent haar MSc-diploma gehaald. Tijdens het opzetten en uitvoeren van haar masteronderzoek is haar interesse voor onderzoek gegroeid en heeft zij aansluiting bij het lectoraat Complexe Pijn gezocht. Daarnaast zal zij ook via het lectoraat betrokken zijn bij projecten van de Landelijke Pijn Organisatie (LPO).

Volg Jikke Gramser

op social media

Project(en)

Van Jikke Gramser
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen