Menu English

Dr. Marlies Wagener

Docent-onderzoeker

Marlies Wagener is in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Brabant in Breda. Vervolgens heeft zij gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting Arbeid en Gezondheid, gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht.

Deze studie heeft ze met een afstudeeronderzoek bij ZonMW, over arbocuratieve samenwerking, in 2002 afgesloten. Vervolgens heeft ze 2,5 jaar bij STOEL, een adviesbureau in Zorg en Welzijn, als adviseur gewerkt. Daarna heeft ze 3 jaar als adviseur bij KLM Health Services gewerkt waarna de overstap naar EMcare, een arbeidspolikliniek volgde.

Sinds 2011 werkt Marlies als docent-onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie en de opleiding fysiotherapie. Binnen haar aanstelling houdt ze zich bezig met minoronderwijs en afstudeerbegeleiding.

Marlies Wagener verdedigde op 5 juli 2017 haar proefschrift Living with HIV. Benieuwd hoe Marlies haar promotietraject heeft ervaren? Lees hier haar interview.

Minors

Betrokken bij de volgende minors

Project(en)

Van Dr. Marlies Wagener

Publicatie(s)

Van Dr. Marlies Wagener
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen