Menu English

Dr. Jane Sattoe

Senior Onderzoeker

Jane Sattoe studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam bij de Erasmus School of Health Policy & Management en rondde in 2010 de masteropleiding Health Economics Policy & Law af. In 2015 promoveerde zij op het onderwerp zelfmanagement van jongeren die opgroeien met een chronische aandoening. Haar onderzoek richt zich met name op deze doelgroep en de volgende thema’s: transitie in zorg, zelfmanagement en participatie en mental health. Sinds 2018 werkt Jane ook kenniscentrumbreed, waarbij zij zich naast onderzoek bezig houdt met acquisitie, kwaliteit en advies.

In april 2011 kreeg Jane een promotievoucher van Hogeschool Rotterdam toegekend om onderzoek te doen naar zelfmanagement van jongeren met chronische aandoeningen. In 2015 promoveerde zij op het proefschrift ‘Growing up with a Chronic Condition: Challenges for Self-management and Self-management Support’. Van 2010 t/m 2017 werkte zij mee aan diverse projecten van het lectoraat Transities in Zorg van AnneLoes van Staa. Vanaf 2018 werkt zij daarnaast kenniscentrumbreed. Jane is programmamanager van de onderzoekslijn ‘Op Eigen Benen’.

 

Project(en)

Van Dr. Jane Sattoe

Publicatie(s)

Van Dr. Jane Sattoe
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen