Menu English

Afke Tangenbergh MSc

Docent-onderzoeker

Afke Tangenbergh is sinds 2007 betrokken als docent bij het Instituut voor Gezondheidszorg en sinds 2016 als onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Zij is opgeleid als hbo-verpleegkundige en cultureel antropoloog.

Afke Tangenbergh is werkzaam als kerndocent bij de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) aan Hogeschool Rotterdam. De BMH leidt op tot hulpverleners op de operatiekamer (assistent operatieve zorg en assistent anesthesie) en de acute zorg (spoedeisende hulp en ambulancezorg).  

Voor het kenniscentrum is zij betrokken bij de onderzoekslijn Evidence-Based Care. Omdat service, kwaliteit en veiligheid belangrijke thema’s zijn binnen de opleiding BMH, richt zij zich op het onderdeel service, waarbij het doel is om onderzoek en onderwijs aan praktijkproblemen te koppelen om zodoende service, kwaliteit en veiligheid en Evidence-Based Care binnen de opleiding BMH als speerpunten te kunnen neerzetten

Project(en)

Van Afke Tangenbergh MSc

Publicatie(s)

Van Afke Tangenbergh MSc
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen