Ga direct naar de content

Afke Tangenbergh, MSc

Trainee

Afke Tangenbergh is docent Verpleegkundige aan Hogeschool Rotterdam. Ze is opgeleid als hbo-verpleegkundige en in 2013 heeft zij haar master in Cultureel Antropologie bij de Universiteit van Amsterdam behaald. Sinds 2007 is Afke betrokken als docent bij het Instituut voor Gezondheidszorg en daarnaast werkt zij als trainee-onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie.

Voor het kenniscentrum is Afke betrokken bij de Academische Werkplaats Autisme als trainee. Op dit moment werkt zij, samen met collega's van het kenniscentrum en het Erasmus MC, aan een enquĂȘte over de overdracht van jongeren uit de kinder- en jeugd GGZ naar de volwassenen GGZ, die landelijk verspreid zal worden onder zorgprofessionals.

Haar ambitie is, voortbordurend op haar masterthesis, meer onderzoek te gaan doen naar vrijwilligers in de palliatieve en terminale zorg, bij voorkeur met een promotie.

Recente publicaties

Tangenbergh, A. (2014), Contact maken, hoe doe je dat? Antenne Tijdschrift voor vrijwilligers in de palliatieve terminale zorg, 124 (2),10-11.
Tangenbergh, A. (2014). Gevoelscadeautjes krijgen: Motivatie bij hospicevrijwilligers
Pallium Multidisciplinair tijdschrift voor palliatieve zorg, 16 (3), 24-25.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.