Menu English

Dr. Ton Bakker

Lector Functiebehoud bij Ouderen in Levensloopperspectief

Psychogeriater Ton Bakker is sinds 2013 lector Functiebehoud bij Ouderen in Levensloopperspectief bij Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam. Daarnaast is Ton specialist ouderengeneeskunde, met als aandachtsgebied psychiatrische functiestoornissen, bij De Zellingen.

Ton Bakker neemt deel aan de geheugenpolikliniek in het Vlietland Ziekenhuis. Gedurende 38 jaar was hij als bestuurder Behandeling & Zorg werkzaam bij Argos Zorggroep. Bovendien werkte hij als behandelend arts bij de psychogeriatrische afdeling van het Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen

Ton Bakker is ook specialist ouderengeneeskunde bij De Zellingen, directeur van de Stichting Wetenschap Balans en docent bij post-academische en post-hbo-opleidingen. Hij is voorzitter van diverse landelijke projecten, onder andere bij KNMG en Actiz, voor psychogeriatrische opleiding van medisch specialisten en hbo-verpleegkundigen.

Ton Bakker gaf een interview aan Radio Rijnmond naar aanleiding van de ingezonden brief aan Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. In deze brief geven tientallen artsen, hoogleraren, directeuren en andere deskundige aan dat de minister moet investeren in preventie van dementie.

Volg Ton Bakker

Op social media

Project(en)

Van Dr. Ton Bakker

Publicatie(s)

Van Dr. Ton Bakker
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen