Menu English

Dr. Petra Poelmans

Lector Motiverende Leeromgevingen

Petra Poelmans gaat zich richten op de kennisontwikkeling van het ontwerpen en versterken van krachtige leeromgevingen in het voortgezet (speciaal) onderwijs (v(s)o). Zij levert hiermee een bijdrage aan de ambitie van Hogeschool Rotterdam om onderwijs, onderzoek en de (regionale) beroepspraktijk intensiever met elkaar te verbinden.

Overige werkzaamheden

Naast haar werk als lector is Poelmans ook verbonden als practor bij mbo-instelling Scalda. In deze functie werkt ze aan het thema Leren in Hybride Leeromgevingen. Voorheen was ze verbonden aan Fontys Hogeschool waar ze als opleider en onderzoeker betrokken was bij innovatieopdrachten en bij het Programma Hybride Leeromgevingen. Poelmans is taalkundige van achtergrond en promoveerde op het thema Tweedetaalverwerving. Ze werkt vanuit verbinding en vanuit de gedachte dat werken met meerdere perspectieven en contexten steeds verrijkend is.

Volg Petra Poelmans

Op social media

 LinkedIn

Project(en)

Van Dr. Petra Poelmans
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen