Menu English

Manon Mostert – van der Sar

Onderzoeker

Manon Mostert – van der Sar is docentonderzoeker bij het Kenniscentrum Creating010. Manon is actief binnen de projecten Mapping Creative Rotterdam en Maker Education.

Daarbinnen voert Manon onderzoek uit naar nieuwe onderwijsvormen. Zo ontwikkelde ze meerdere pressure cookers (Make Week, Make Stream, Make Day, Future Fest e.a.) in verschillende vormen. Ze is daarnaast actief met onderwijsontwikkeling voor het VO en PO op het gebied van maakonderwijs. Ze doet daarnaast onderzoek naar de docent als ontwerper, en met name naar de waarde van fouten (van docenten) voor het onderwijs.

Manon Mostert – van der Sar is sinds 2011 actief binnen het Kenniscentrum Creating010. Ze stond aan de wieg van Stadslab Rotterdam, een Fablab in de Hogeschool Rotterdam. Vanuit deze contextrijke leeromgeving zijn veel nieuwe onderwijsvormen ontworpen en ontwikkeld. Deze labomgeving is voortdurend in ontwikkeling. Zo wordt deze in september 2018 uitgebreid met een datalab en researchlab.

Project(en)

Van Manon Mostert – van der Sar

Publicatie(s)

Van Manon Mostert – van der Sar
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen