Menu Zoeken English

SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

7 en 8 december 2020

Wil jij onderwijs en ICT met elkaar verbinden? Wil je weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken? Ben je bestuurder, ICT&O-medewerker, IT-manager, programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager of docent in het mbo, hbo en wo? Dan mag je de SURF Onderwijsdagen niet missen!

Tijdens de SURF Onderwijsdagen wordt je geinformeerd over de laatste trends en actuele vraagstukken, wordt je in contact gebracht met andere onderwijsvernieuwers én wordt je geactiveerd om samen onderwijsinnovatie te versnellen. Fleur Prinsen, lector Digitale Didactiek doet mee aan het thema artificiële feedback.

Overkoepelend thema: Samen navigeren

Hoe navigeren we samen in het snel veranderende onderwijslandschap? Dat is het thema van de SURF Onderwijsdagen 2020. We activeren en inspireren elkaar om samen onderwijsinnovatie te versnellen. Het belang én de kracht van samenwerking in de digitale transformatie staan daarbij centraal.

Programma

SURF gebruikt het platform reply.live om jou een unieke event experience mee te geven. In twee middagen volg je in totaal vier tracks, met elk een plenair deel en keuze uit vier of vijf break-out sessies. Daarbij biedt het platform de mogelijkheid tot interactie en netwerken, met vakgenoten uit het onderwijsveld en leveranciers.

Bekijk het volledige programma en ontdek welke sprekers aanwezig zijn

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen