Menu Zoeken English

Voorkom achterstand in betaling collegegeld

Wacht niet af, maak nu een afspraak

Goed dat je de eerste stap hebt gezet op zoek naar een oplossing voor het betalen van je collegegeld. Je kunt kiezen uit onderstaande opties. Hieronder vind je de contactgegevens.

 • Studentenwelzijn (HR) (voor alle studenten)
  Maak een afspraak via HINT: https://hint.hr.nl/nl/HR/Studie/hulp-bij-studie/mijn-studie/studieondersteuners/decaan/afspraak-maken-decaan/

 • Hulpteam geldzaken (gemeente Rotterdam) (voor studenten die in Rotterdam wonen)
  Het Hulpteam Geldzaken is een team van de gemeente Rotterdam en helpt mensen met geldzorgen. Consulenten van het Hulpteam Geldzaken kunnen jou bijvoorbeeld helpen met het oplossen van je betalingsachterstand, kijken waar je op financieel vlak recht op hebt, ordenen van je administratie of verdere hulpverlening regelen voor je financi├źn.
  Wil je meer weten? Bekijk dan deze link: Hulpteam Geldzaken | Rotterdam.nl of bel/app een consulent om een kennismakingsgesprek te plannen.
  Hamza Allaoui - 06-28 74 69 30
  of
  Dylan Rozendaal - 06 28 27 19 97

Meer info
Wil je meer informatie over geldzaken? Je kunt hiervoor terecht op HINT: https://hint.hr.nl/nl/HR/Studie/hulp-bij-studie/mijn-persoonlijke-situatie/ik-heb-geldvragen/

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen