Ga direct naar de content

Wijzigingen online bronnen

toegankelijk vanaf de Hogeschool campus en thuis
11 januari 2018

ACM Digital Library is per 1 januari 2018 beëindigd. Fiscaal Totaal wordt binnenkort weer toegankelijk. "INL Kennisbanken" en "Keesings Historisch Archief" zijn door de uitgevers stopgezet.

Nieuw & gewijzigd

• Academia: beeld en geluid
    In Academia vind je audiovisueel materiaal uit de archieven van Beeld en Geluid, speciaal geselecteerd en geschikt gemaakt voor hoger onderwijs en wetenschap. Wekelijks wordt historisch en actueel televisie-, radio- en filmmateriaal aan de online collectie toegevoegd.

Stopgezet

• ACM Digital Library

De toegang tot ACM Digital Library is m.i.v. 1 januari 2018 beƫindigd. Neem contact op met mediatheek Museumpark voor meer informatie.
  • UptoDate

Per 1 september is de medische databank "UpToDate" stopgezet. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met mediatheek Academieplein.

• INL Kennisbanken

Stopgezet door de uitgever. De inhoud van de kennisbank is opgenomen in de website van PT Industrieel Management. We bekijken momenteel de opties om dit weer toegankelijk te maken.

• Keesings Historisch Archief

De uitgever is onlangs gestopt met deze website.