Ga direct naar de content

Over de hogeschool

Alles over onze hogeschool

Het onderwijs op Hogeschool Rotterdam is nauw verweven met de stedelijke en regionale ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Over ons

Hogeschool Rotterdam

Vacatures

Kom werken bij Hogeschool Rotterdam

Locaties

Waar kom je Hogeschool Rotterdam tegen?

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Nieuws en opinie

Actuele berichten van Hogeschool Rotterdam
 • Hogeschool Rotterdam benoemt Fleur Prinsen tot lector Digitale didactiek

  Nieuws

  Kenniscentrum Talentontwikkeling van Hogeschool Rotterdam benoemt dr. Fleur Prinsen tot lector Digitale didactiek. Prinsen sluit met haar onderzoek aan bij de strategische agenda (‘Onze Agenda’) van Hogeschool Rotterdam, waarin het opleiden voor de wereld van morgen centraal staat.

 • NSE 2017: belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van de HR-opleidingen

  Nieuws

  De Nationale Studenten Enquête (NSE) gaat op woensdag 18 januari weer van start. De NSE is een grootschalig landelijk onderzoek, waarin jaarlijks bijna alle studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding en hun hogeschool of universiteit.

 • Hogeschool Rotterdam benoemt Arjen van Klink tot lector Next Strategy

  Nieuws

  Nieuwe instrumenten en werkwijzen voor strategieontwikkeling en -uitvoering die goed aansluiten bij de omgevingsdynamiek en de kenmerken van het mkb.

Blog van Ron Bormans

Voorzitter College van Bestuur
 • Ontmoeting 84 | afscheid van het jaar 2016

  Blog

  Met een korte terugblik op 2016 nemen we afscheid van het jaar. Een jaar dat ons als hogeschool weer een stap dichterbij onze maatschappelijke opdracht heeft gebracht. Een jaar dat ons gedwongen heeft om na te denken over onze rol in de samenleving, waar we van kunnen leren om ook in 2017 weer vol optimisme verder te kunnen gaan. Fijne feestdagen gewenst en veel gezondheid en geluk voor 2017.

 • Ontmoeting 83 | ontwikkeling studiesucces

  Blog

  Ook afgelopen jaar heeft Hogeschool Rotterdam weer onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het eigen studiesucces. De conclusie is dat er nog werk aan de winkel is. Het propedeuserendement van het afgelopen jaar laat echter zien dat er zwaluwen zijn, dat het nog geen zomer is, maar dat die er wel gaat komen.

 • Ontmoeting 82 | studenten en ondernemerschap

  Blog

  Een week waarin ondernemerschap centraal staat. Jongeren die zich dagenlang onderdompelen in ondernemerschap. Ondernemend zijn in het onderwijs: actief, avontuurlijk, dapper, creatief en hardwerkend. En dan ook nog een winnend ondernemerschapsinititatief van de hogeschool.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.