Ga direct naar de content

Over de hogeschool

Alles over onze hogeschool

Het onderwijs op Hogeschool Rotterdam is nauw verweven met de stedelijke en regionale ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Over ons

Hogeschool Rotterdam

Vacatures

Kom werken bij Hogeschool Rotterdam

Locaties

Waar kom je Hogeschool Rotterdam tegen?

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Nieuws en opinie

Actuele berichten van Hogeschool Rotterdam
 • Minister akkoord met voorbereidend schakeltraject mbo-Pabo

  Nieuws

  In de drie grote steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam komt een schakeltraject dat de doorstroom bevordert voor mbo'ers die de Pabo willen volgen. De hogescholen in deze steden trekken daartoe op met de ROC's. Op dit moment zijn er veel mbo'ers die de doorstroom naar de Pabo niet soepel maken.

 • Kerstmarkt op Binnenrotteplein door Ad Ondernemen

  Nieuws

  Een gezellig aangeklede kerstmarkt op de Binnenrotte, meer dan 35 kraampjes met hapjes uit verschillende wereldkeukens, kerstversiering, handgemaakte producten en spelletjes. Geheel verzorgd door studenten van de Ad opleiding Ondernemen.

 • Uitspraak rechter: ontbinding arbeidsovereenkomst directeur RBS

  Nieuws

  De Rechtbank Rotterdam heeft geoordeeld dat de arbeidsovereenkomst tussen de directeur-voorzitter van het onderwijsinstituut RBS van Hogeschool Rotterdam met ingang van 2 december wordt ontbonden vanwege 'ernstig verwijtbaar handelen'.

Blog van Ron Bormans

Voorzitter College van Bestuur
 • Ontmoeting 82 | studenten en ondernemerschap

  Blog

  Een week waarin ondernemerschap centraal staat. Jongeren die zich dagenlang onderdompelen in ondernemerschap. Ondernemend zijn in het onderwijs: actief, avontuurlijk, dapper, creatief en hardwerkend. En dan ook nog een winnend ondernemerschapsinititatief van de hogeschool.

 • Ontmoeting 81 | democratie en beschaving

  Blog

  Democratische waarden zijn kwetsbaar en de samenleving verruwt. Hoe kan de school eraan bijdragen dat jonge mensen verantwoordelijke burgers worden, kunnen 'oefenen' voor de complexe samenleving?

 • Ontmoeting 80 | China en de prestatieafspraken

  Blog

  Op uitnodiging van de Nederlandse en Chinese overheid spreekt Ron Bormans in Beijing met bestuurders van Chinese universiteiten, die geïnteresseerd zijn in een transitie naar 'University of Applied Sciences'. Tijdens het bezoek komt de uitslag van de Reviewcommissie over de Prestatieafspraken.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.