Ga direct naar de content

Over de hogeschool

Alles over onze hogeschool

Het onderwijs op Hogeschool Rotterdam is nauw verweven met de stedelijke en regionale ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Over ons

Hogeschool Rotterdam

Vacatures

Kom werken bij Hogeschool Rotterdam

Locaties

Waar kom je Hogeschool Rotterdam tegen?

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Nieuws en opinie

Actuele berichten van Hogeschool Rotterdam
 • Nieuwbouw Kralingse Zoom veilig

  Nieuws

  De vloerconstructie van het nieuwe gebouw van Hogeschool Rotterdam aan de Kralingse Zoom is veilig. Hierover heeft vanmorgen het vastgoedteam van de dienst Faciliteiten en IT (FIT) van de hogeschool contact gehad met zowel de aannemer, de constructeur als de architect van de nieuwbouw. Alle betrokken bouwpartijen bevestigen de veiligheid van de constructie.

 • Studenten met functiebeperking tevreden over ondersteuning tijdens studie

  Nieuws

  Studenten met een functiebeperking zijn tevreden over de ondersteuning en voorzieningen die Hogeschool Rotterdam hen biedt om hun studie op een goede manier te volgen. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.), in opdracht van het Expertisecentrum handicap + studie. Aan het onderzoek deden bijna 1600 studenten mee van Hogeschool Rotterdam.

 • Hogeschool Rotterdam maakt werk van betere begeleiding buitenlandstages

  Nieuws

  Reactie op onderzoek van Radio 1 onder studenten van verschillende hogescholen waaruit blijkt dat voorlichting en aantal contactmomenten bij stage naar het buitenland beter kan.

Blog van Ron Bormans

Voorzitter College van Bestuur
 • Ontmoeting 100 | Hogeschool Rotterdam: een mooie hogeschool

  Blog

  Mijn 100ste blog. De jubileumeditie. Een blog die vraagt om wat feestelijkheid, een moment van reflectie. Ik startte deze reeks op 5 februari 2013, omdat ik graag wilde delen wat ik meemaak als bestuurder, mijn trots wil tonen, transparant wil zijn en me verantwoorden.

 • Ontmoeting 99 | getallen, getallen en nog eens getallen

  Blog

  Een getal kan mooi zijn. Mooi in zichzelf. Ik vind 99 – het getal dat gekoppeld is aan deze blog - zo’n mooi getal. Nét niet 100, nét niet perfect, maar wel stevig. En nog eens mooi symmetrisch ook. Dat vraagt om een blog die over getallen gaat, waarin het getal centraal staat. Over instroom- en rendementsgetallen en positief op weg zijn.

 • Ontmoeting 98 | terugblik op de jaaropening

  Blog

  Vorige week openden we op Hogeschool Rotterdam het hogeschooljaar. Het was een bijzondere editie, met niet alleen de traditionele prijsuitreiking aan studenten die een uitzonderlijke prestatie neerzetten en een speech van de Collegevoorzitter of externe spreker, maar deze keer ook de opening van ons nieuwe, duurzame onderwijsgebouw. En het afscheid van Collegelid Jan Roelof en de bekendmaking van zijn opvolger.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.