Menu English

Ontwikkel jezelf sneller dan de economie

Word docent bij Rotterdam Business School

De economie verandert waar je bijstaat, daarom staan we niet stil bij Rotterdam Business School. We stemmen ons onderwijs graag af op de uitdagingen waar Rotterdam voor staat. En zoeken docenten die op hun best zijn in deze dynamiek. Wil jij iets betekenen voor een volgende generatie professionals in een omgeving die ook goed zorgt voor jou? Dan begint jouw nieuwe toekomst hier.

Toon:

Binnen Rotterdam Business School studeren en werken ruim 12.000 studenten en 750 medewerkers aan financiële, bedrijfskundige, commerciële én internationale business opleidingen. We delen dezelfde drive. Wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen. 

Het onderwijsinstituut  weerspiegelt de stad met haar culturele diversiteit en met een praktische benadering van actuele vraagstukken waarin onderwijs, de beroepspraktijk en praktijkgericht onderzoek vervlochten zijn. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: internationaal, duurzaam en ondernemend. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

We willen een school zijn voor iedereen waarbij het onderwijs gericht is op het ontwikkeltraject van de student. Onderwijs in een leeromgeving met actuele praktijkvraagstukken. Onderwijs dat studenten voorbereidt op een veranderend werkveld en een veranderende samenleving. Nu beroepsprofielen steeds meer vervagen, gaan wij onze studenten breder, flexibeler en nóg praktijkgerichter opleiden 

De opleidingsteams van de Business School krijgen de ruimte om te doen wat zij denken dat moet gebeuren om de studenten van goed (toekomstgericht) onderwijs te voorzien. Alles staat alles in het teken van ontwikkeling. Niet alleen van onze studenten, maar juist ook van je team en van jezelf.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen