Menu English

Ontwikkel jezelf sneller dan de economie

Word docent bij Hogeschool Rotterdam Business School

De economie verandert waar je bijstaat, daarom staan we niet stil bij Hogeschool Rotterdam Business School. We stemmen ons onderwijs graag af op de uitdagingen waar Rotterdam voor staat. En zoeken docenten die op hun best zijn in deze dynamiek. Wil jij iets betekenen voor een volgende generatie professionals in een omgeving die ook goed zorgt voor jou? Dan begint jouw nieuwe toekomst hier.

Toon:

Als docent begeleid je studenten naar een goede carrièrestart en geef je bagage mee voor hun verdere loopbaan. Een docent is een onderwijsprofessional. Een beroep dat volgens ons vraagt om een hoge kwaliteit en professionele standaarden. Veel van onze nieuwe medewerkers zijn niet opgeleid als docent, maar bezitten wel waardevolle praktijkervaring die aansluit op onze opleidingen. Daarom investeren we veel in scholing en ontwikkeling van nieuwe docenten.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen