Menu English

Studeren bij Hogeschool Rotterdam

Wat leuk dat je onze hogeschool wilt ontdekken! Ben je benieuwd wat studenten van de sfeer en locaties vinden? Welke faciliteiten we aanbieden of welke hulp je rond jouw studie kunt krijgen? Of wil je meer weten over het Rotterdamse studentenleven en welke verenigingen er zijn? Klik en scroll lekker verder. Veel plezier!

Toon:

Wist je dat...

Je met Mijn HR zaken rond jouw studie makkelijk regelt?

Alle zaken rondom jouw studie zo gemakkelijk mogelijk regelen? Dat kan met Mijn HR. Dankzij de app en de webversie heb jij al je regelzaken, cijfers en planningen op één plek. Dat levert je tijd, rust en overzicht op, zodat je je vooral op je studie kunt richten. Ideaal.

Lees meer over Mijn HR

Onze vertrouwenspersonen altijd voor jou klaarstaan?

Tijdens je werk kun je geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag. Denk aan pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Ervaar jij zo’n situatie? Dan kun je terecht bij een vertrouwenspersoon van de hogeschool. Een vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en gaat altijd vertrouwelijk om met jouw informatie.

Lees meer over onze vertrouwenspersonen

 

De mediatheek vrijwel alle informatie heeft die je zoekt?

Als student van de hogeschool ben je automatisch lid van de mediatheek. Daar vind je vrijwel alle informatie die je zoekt. Daar helpen de medewerkers van de mediatheek jou graag bij. Ook met vragen over auteursrecht en literatuuronderzoek kun je in de mediatheek terecht.

 Bezoek de Mediatheek

Je altijd in gesprek kunt met een decaan over studieproblemen?

Speelt er iets in je leven wat invloed heeft op je studie? Of gaat het niet zo lekker met jou of met je studie? Ga dan langs bij een decaan, die denkt met je mee. Samen kijken jullie hoe je zo goed mogelijk kunt studeren.

Maak een afspraak met een decaan

Maar ook dat...

Je hulp kunt krijgen op het gebied van taal?

Door je studie heen kom je continu in aanraking met taal. Taalassistent helpt je aan de juiste theorie, tools en oefeningen om je taalvaardigheid te verbeteren.

Bezoek de Taalassistent

De afdeling Studentenwelzijn altijd voor je klaar staat als je tegen problemen oploopt?

Je kunt altijd bij de afdeling Studentenwelzijn terecht wanneer je ergens tegen aan loopt of ergens hulp bij nodig hebt. Of het nu om iets persoonlijks gaat of iets met je studie. Ze zijn er voor je.

Meer informatie over Studentenwelzijn

Je een workshop kunt volgen als je twijfelt over jouw opleiding?

Kom je er zelf niet uit en wil je graag hulp bij je studiekeuze? Geen probleem, neem contact op en we helpen je graag op weg. Van een workshop tot een cursus, van een gesprek met een studiekeuzebegeleider tot oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Het kan allemaal! Ook als je al studeert en op zoek bent naar een andere opleiding.

Hulp bij je studiekeuze

Je bij een studieloopbaancoach terechtkunt met studievragen?

Heb je een vraag over je opleiding, je studievoortgang of speelt er iets in de klas of met een docent? Je studieloopbaancoach (SLC) is in principe je eerste aanspreekpunt.

Meer over de studieloopbaancoach

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen