Menu
  English

  DVP

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: DVP, (bouwmanagement, vastgoedmanagement, directievoering & toezicht)

  Over ons

  Hai toekomstige collega, ja zo noemen we je. Ook als je bij ons komt afstuderen.

  Kennen jullie De Rotterdam, Floating Office of hebben jullie gehoord van de RISE? Dit zijn projecten waar wij aan werken of hebben gewerkt.

  Wij zijn DVP (bouwmanagement, vastgoedmanagement, directievoering & toezicht), ISIS Bouwadvies (bouwkostenadvies en -management), DVP Planontwikkeling, DVP Smart Concepts (installatieadvies), HTV Bouwtechniek (bouwtechnische planuitwerking) en DVP Huisvesting & Inrichting. Met deze 6 BV’s staan wij opdrachtgevers op integrale wijze bij met het initiëren, ontwikkelen, realiseren en zelfs exploiteren van grootschalige, hoogkwalitatieve en complexe projecten waarbij meerdere functies als wonen, werken en verblijven samen komen. Of dit nu renovatie, herontwikkeling of nieuwbouw betreft.

  Onze ambitie

  Wij willen onze kennis en kunde delen met jonge (toekomstige) collega’s. Wil jij onderdeel uitmaken van een hardwerkend projectteam dat de opdrachtgever ondersteunt in het behalen van zijn vastgoeddoelstellingen en zoek je een plek waar je jouw afstudeeronderzoek kunt uitvoeren én:

  • Heb jij affiniteit met utilitaire projecten of vastgoedvraagstukken?
  • Ben jij enthousiast, communicatief, sociaal, leergierig en initiatiefrijk en wil je jezelf hierin verder ontwikkelen?

  Wij ontmoeten je graag op het Inspiratie Event!

  Groepsfoto bedrijfsuitje

  Groepsfoto projectbezoek